ECOOTER

Velkommen til markeds bedste elektriske scootere ( efter vores og mange andres mening ) både til prisen og i det hele taget!
De kører fremragende, er stabile og meget billige i drift.
Du kan vælge mellem flere forskellige modeller af elektriske scootere, der kommer i mange forskellige farver og flere prisklasser. Du kan blandt andet få en elektrisk knallert 30 (30 km/t), el knallert 45 (45km/t) og elektrisk motorcykel ( op til 115km/t).

Op til 90% billigere i drift end benzin

Strøm pris
Ned til 6 øre per km

Lang rækkevide til brug i byen

Kør langt
Op til 165km

Ecooter er bedre for klima og miljø

Mindre Co2
Ingen røg & støj

Hurtigere
acceleration

0-40 km/t
4.5 sek

Langtidsholdbare Batterier

Slip for bekymringen om batterierne mister kapacitet over tid.

Lithium batterierne i ECOOTER er bygget af de samme typer celler som Tesla bruger. De har også 20.000 km eller 2 års garanti på at de ikke taber kapacitet med mere end 25%.
Du kan lade batteriet op direkte i scooteren eller du kan tage batteriet med ind. Og på 3 timer er et fladt batteri ladet op til 80%.

LCD Display

På det store LCD display kan du nemt følge med i, hvor meget strøm du har tilbage på batteriet, temperatur, hvad klokken er(appboks tilvalg). Du kan selvfølgelig også se, hvor hurtigt du kører og hvor mange kilometer, du har kørt på din elektriske scooter.

Unik Centermotor

Med ECOOTER’s unikke 3000 Watt centermotor får du det maksimale ud af din elektriske scooter.

I modsætning til den typiske navmotor, der sidder på hjulet, sidder ECOOTERS motor i hjertet af scooteren. Det betyder, at scooteren er nemmere at håndtere i sving, kommer lettere over bump på vejen og er mindre udsat for sne, salt og snavs.

Kort sagt: Mindre bøvl, mere køreglæde.

Rummeligt Sæderum

Det rummelige sæderum har rigeligt med plads til både ekstra batterier eller din hjelm.

På den måde kan du blive ved med at køre på din elektriske scooter, selv om du missede en opladning. Og så slipper du for at slæbe rundt på hjelmen, når du er på arbejde.

Fuld Kontrol Over Din Hastighed

Controlleren på en elektrisk scooter bestemmer, hvor meget du skal dreje på håndtaget for at speede motoren op og er samtidigt med indbygget bakgear og fartpilot.

ECOOTER’s controller er effektiv og sensitiv. Du kan tydeligt mærke, hvor meget gas du skal give den for at opnå din ønskede fart.

ECOOTER APP

Hvor var det nu lige, du stillede din scooter? Og hvor meget strøm har du mon tilbage?

Med ECOOTER’s app er svaret på dine spørgsmål kun et fingerstrøg væk.

Tjek din elektriske scooters placering, batteriniveau og kørehistorik i den brugervenlige app.

Du kan endda få direkte besked, hvis din tyverialarm bliver aktiveret.